Ai intrebari? Suna la 0374.77.00.00

Ai intrebari? Suna la 0374.77.00.00

Ai intrebari? Suna Acum! 0374.77.00.00

example

Avantajele Membrilor Comunității pentruanimale.ro

 
example

La fiecare comandă colectezi          PetCoins

Pentru fiecare leu cheltuit în magazinul pentruanimale.ro tu vei primi 1 PetCoin. Aceștia vor fi disponibili în contul tău după livrarea comenzii și îi vei putea folosi la urmatoarea comanda pentru cumpărarea oricărui produs din magazin. Nu ești niciodată condiționat să-ți cumperi doar anumite produse folosind PetCoins. 
Cât valoarează PetCoins? 100 Petcoins = 1 Leu.
Discount personalizat în funcție de ce tip de Pet Parent ești

Rookie Parent

discount Silver

Dacă ai cumparat de minim 1200 de lei în ultimele 12 luni. Discountul are valoarea de 1% și se aplică tuturor produselor* pe care le achizitionezi din magazinul nostru.

Advanced Parent

discount Gold

Dacă ai cumparat de minim 3000 de lei în ultimele 12 luni. Discountul are valoarea de 1,5% și se aplică tuturor produselor* pe care le achizitionezi din magazinul nostru.

Skilled Parent

discount Platinum

Dacă ai cumparat de minim 6000 de lei în ultimele 12 luni. Discountul are valoarea de 2% și se aplică tuturor produselor* pe care le achizitionezi din magazinul nostru.

Expert Parent

discount Diamond 

Dacă ai cumparat de minim 9000 de lei în ultimele 12 luni. Discountul are valoarea de 3% și se aplică tuturor produselor* pe care le achizitionezi din magazinul nostru.*Promoțiile nu se cumulează cu discount-ul de fidelitate și se va aplica întotdeauna discount-ul care este mai mare dintre cele două.

 

Introduceti o adresa de e-mail valida!


Pentru a te abona la newsletterul nostru, te rugam
sa introduci adresa ta de e-mail.

Eroare! Adresa de mail exista deja!


Multumim!

MERGI SUS