Jucarii

Filtre
Subcategorie
Brand
Gama
Specie
Talie
Varsta
Aroma
Caracteristici
Material
Culoare
Lungime
Latime
Inaltime
Diametru
Interval preț
Produse

Jucarii pentru caini

La fel ca si copiii, cainele tau are nevoie de jucarii pentru a se distra, dar si pentru a evita anxietatea de separare.

Atunci cand pleci de acasa, cainele tau nu va fi singur, ci va fi in compania jucariilor sale, ceea ce inseamna ca nu va mai suferi si nu va mai fi trist. Astfel, recomandarea specialistilor este sa cumperi cat mai multe jucarii pentru cainele tau, pe care acesta sa si le aleaga in functie de preferintele sale.
In magazinul nostru online poti gasi mai multe tipuri de jucarii pentru caini pe care sa le utilizezi.

De ce sa cumperi cele mai creative jucarii pentru caini?

De ce cainii au nevoie de jucarii? Cainii au nevoie de jucarii pentru a oferi stimulare mentala, pentru a permite mestecarea adecvata si pentru a le utiliza ca instrumente importante in modificarea comportamentului.

Jucariile sunt stimulatoare mental si fizic si ajuta la indeplinirea nevoilor emotionale si fizice ale cainelui.
Chiar daca astazi cainii sunt crescuti in principal ca animale de companie, totusi au nevoie de ceva de facut. In lipsa unei activitati, vor cauta lucruri de facut pentru a-si ocupa timpul si a-si indeplini nevoile in ceea ce priveste rontaitul. Daca nu vrei ca ei sa-si aleaga propriile jucarii de mestecat, cum ar fi canapeaua, pernele sau rolele de hartie igienica, asigura-le jucarii adecvate.