Esențiale pentru puppy
Chilipirul Zilei
Antiparazitare
Esențiale pentru seniori
Esențiale pentru un cățel nou
Suplimente Veterinare
Campaniile lunii

Recompense Iubite

Jucării Preferate

Culcușuri Îndrăgite

Produse pentru Caini

Siguranta, confortul si multa dragoste sunt doar cateva dintre nevoile de baza ale cainelui tau.
Ca parinte responsabil de blanos, trebuie sa te asiguri ca-i oferi cea mai buna hrana, recompense, ingrijire, educatie si vizita regulata la veterinar.

Magazinul online pentruanimale.ro iti asigura o mare parte din nevoile animalului tau de companie si te intampina cu oferte la cele mai uzuale produse.

Pe rafturile noastre virtuale vei descoperi hrana pentru caini, recompense, suplimente, diete veterinare, produse antiparazitare, paturi si cosuri, lese si zgarzi, produse de igiena si o gama variata de jucarii distractive si interactive pentru buna dispozitie a cainelui tau.

Hrana si suplimentele nutritive sunt esentiale pentru caini

Alimentatia adecvata este un aspect important pentru sanatatea cainelui tau.
Hrana uscata super premium pentru caini este sustinuta de cercetari stiintifice si de control al calitatii pentru a oferi o nutritie completa si echilibrata pentru animalul tau de companie.

Daca blanosul tau are nevoi nutritionale speciale, in magazinul nostru online gasesti diete pentru caini special formulate pentru animalele de companie cu sensibilitati si alergii. De asemenea, iti punem la dispozitie o gama variata de hrana umeda pentru caini, bogata in aroma si gust, fiind ideala pentru cainii seniori, pentru cei mofturosi sau cu probleme dentare.

Sanatatea pielii si a blanitei poate fi sustinuta cu ajutorul suplimentelor nutritive.
Functiile sistemului imunitar, articular, cardio-vascular, nervos, digestiv, respirator si renal pot fi imbunatatite si sustinute cu ajutorul celor mai bune vitamine si suplimente pentru caini.

In magazinul nostru vei descoperi o gama variata de vitamine pentru caini si suplimente de la marci de incredere, pe care le poti selecta in functie de varsta si nevoile animalului tau de companie.

Ingrijire, educatie si distractie

Produsele antiparazitare sunt necesare pe tot parcursul anului, fie ca este vorba despre deparazitare externa sau deparazitare interna. In magazinul nostru online gasesti o gama variata de solutii antiparazitare pentru caini, de la pipete, pana la sampoane si spray-uri concepute special pentru a elimina si a tine la distanta parazitii atat de daunatori pentru sanatatea blanosului tau.

In ceea ce priveste igiena animalului de companie, iti punem la dispozitie o gama completa de produse de curatare si ingrijire pentru caini. Sampoane, solutii de curatare pentru ochi si urechi, dermatocosmetice pentru ingrijire speciala si accesorii pentru gheare si blana, covorase absorbante si scutece si multe alte produse utile si necesare pot fi achizitionate cu usurinta din magazinul online pentruanimale.ro

Recompensele disponibile pe rafturile noastre virtuale sunt ideale in dresaj, pentru a lauda bunul comportament al cainelui tau, dar si pentru a sustine sanatatea dentara.
Biscuiti, snacks, oase si produse din piele presata sunt doar cateva dintre recompensele pe care le poti gasi pe site-ul nostru. Iar pentru distractie in aer liber si pentru a-ti tine companionul ocupat in casa, nu uita de cele mai distractive si interactive jucarii pentru caini.

Descopera ofertele noastre din categoria destinata cainilor si alege pentru companionul tau blanos cele mai bune produse!