Ai intrebari? Suna la 0374.77.00.00

Ai intrebari? Suna la 0374.77.00.00

Ai intrebari? Suna Acum! 0374.77.00.00

FIECARE PISICA MERITĂ
O NUTRIȚIE DEDICATĂ

Iar de peste 50 de ani suntem mereu în căutarea cunoștintelor aprofundate privitoare la cerințele nutriționale ale fiecărei pisici, cu pasiune și obsesie. Fiecare pisică este unică și are cerințe nutriționale diferite în funcție de vârstă, sensibilități particulare, stilul de viață, stadiul fiziologic sau preferințele pentru hrană. Nutriția sănătoasă potrivită este esențială pentru sănătatea și bunăstarea ei, pe parcursul întregii vieți. De aceea am creat gama FELINE HEALTH NUTRITION®, formule nutriționale speciale, ce iau în considerare cerințele specifice de zi cu zi ale fiecărei pisici.

Respectă-i unicitatea, îmbunătățește-i sănătatea cu nutriția potrivită.

NUTRIȚIE ADAPTATĂ FIECĂREI RASE

Pisicile de rasă sunt feline de excepție, iar fiecare dintre ele are un temperament cu adevărat unic. Analizăm constant trăsăturile diferitelor rase, cu scopul de a crea cea mai precisă formulă nutrițională pentru pisica ta de rasă.

Gama de produse FELINE BREED NUTRITION® este rezultatul expertizei noastre tehnice de peste 50 ani și este special adaptată vârstei și cerințelor specifice fiecărei rase, cu scopul de a întreține bunăstarea pisicii, vitalitatea și sănătatea ei de-a lungul vieții

PISICI CU SENSIBILITĂȚI

Există o varietate de factori ce pot conduce la apariția anumitor sensibilități, care, la rândul lor, pot afecta sănătatea pisicii: predispoziția către afecțiuni ale tractului urinar, sensibilitate cutanată, diminuarea calității robei, predispoziția către formarea tartrului și plăcii dentare, tendința de îngrășare, dificultatea eliminării bezoarelor sau probleme de tranzit intestinal. Toate aceste sensibilități le împiedică să se bucure de o viață activă și sănătoasă.

Gama de produse ROYAL CANIN® FELINE CARE NUTRITION a fost special creată pentru a combate efectul diverselor sensibilități, asigurând pisicii tale bunăstarea de care are nevoie, iar formulele speciale garantează rezultate vizibile și măsurabile, în urma unui interval specific de administrare exclusivă.

REZULTATE DOVEDITE. EFECTE VIZIBILE.

Info Transport

Informatii despre livrarea comenzilor

Transport GRATUIT

Taxa de Transport

Livrare in 2-4 zile lucratoare

Livrarea produselor comandate se face in termen de 2-4 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Livrarile in afara Bucurestiului se fac prin intermediul unei firme de curierat - coletul ajunge la dvs. in 24 - 48 de ore dupa expediere.

Introduceti o adresa de e-mail valida!


Pentru a te abona la newsletterul nostru, te rugam
sa introduci adresa ta de e-mail.

Eroare! Adresa de mail exista deja!


Multumim!

MERGI SUS