Ai intrebari? Suna la 0374.77.00.00

Ai intrebari? Suna la 0374.77.00.00

Ai intrebari? Suna Acum! 0374.77.00.00

NUTRIȚIE ADAPTATĂ FIECĂREI TALII

Câinii nu sunt toți la fel. De aceea trebuie să le respectăm unicitatea. Varietatea categoriilor de greutate şi dimensiuni între diferitele rase canine conduce la diferenţe morfologice, fiziologice, metabolice şi de comportament și implicit la diferențe ale necesarului nutrițional.

De accea am creat gama ROYAL CANIN SIZE HEALTH NUTRITION®, formule nutriționale speciale, ce iau in considerare sensibilitățile și cerințele specifice fiecărei talii, în funcție de vârsta și stilul de viață al câinelui.

NUTRIȚIE ADAPTATĂ FIECĂREI RASE

Pisicile de rasă sunt feline de excepție, iar fiecare dintre ele are un temperament cu adevărat unic. Analizăm constant trăsăturile diferitelor rase, cu scopul de a crea cea mai precisă formulă nutrițională pentru pisica ta de rasă.

Analizăm constant trăsăturile unice ale diferitelor rase, cu scopul de a crea cea mai precisă formulă nutrițională pentru câinele tău. Rezultat al cercetărilor științifice din cadrul Royal Canin, gama BREED HEALTH NUTRITION® este formulată cu ajutorul proteinelor de înaltă calitate și a mixului unic de nutrienți, iar forma, dimensiunea și textura crochetelor sunt realizate în acord cu structura facială, conformația maxilarului și mușcătura specifică fiecărei rase.

CÂINI CU SENSIBILITĂȚI

CÂINELE TĂU SE CONFRUNTĂ CU O SENSIBILITATE SPECIFICĂ?

Cercetările au dovedit că peste 50% dintre câini se confruntă de-a lungul vieții cu o anumită sensibilitate: sensibilitatea pielii și robei, dentară, digestivă, articulară,urinară, predispoziție către creșterea excesivă în greutate sau apetit capricios.

Toate aceste sensibilități îi impiedică să se bucure de o viață activă și sănătoasă

Gama de produse ROYAL CANIN® CANINE CARE NUTRITION răspunde tuturor acestor sensibilități prin formulele sale nutriționale speciale, asigurând câinelui tău bunăstarea de care are nevoie. Ai grijă de sensibilitățile câinelui tău cu ajutorul nutriției potrivite.

Rezultate dovedite.

Info Transport

Informatii despre livrarea comenzilor

Transport GRATUIT

Taxa de Transport

Livrare in 2-4 zile lucratoare

Livrarea produselor comandate se face in termen de 2-4 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Livrarile in afara Bucurestiului se fac prin intermediul unei firme de curierat - coletul ajunge la dvs. in 24 - 48 de ore dupa expediere.

Introduceti o adresa de e-mail valida!


Pentru a te abona la newsletterul nostru, te rugam
sa introduci adresa ta de e-mail.

Eroare! Adresa de mail exista deja!


Multumim!

MERGI SUS