Purina Pro Plan Sterilised Optirenal Somon 1,5 kg

0 Comentarii(s)

44.99 Lei


Cantitate:

Purina Pro Plan Sterilised Optirenal este o hrana super premium, completa si echilibrata, de intretinere pentru pisici tinere si adulte castrate sau sterilizate.

 

Avantajele hranirii cu Pro Plan Sterilised Optirenal:

* Contine OPTIRENAL®, care este o formula unica ce sustine sanatatea rinichilor. OPTIRENAL®  este o combinatie realizata stiintific, intre ingrediente ce includ aminoacizi, acizi grasi esentiali si antioxidanti.
* Mentine sanatatea sistemului urinar la pisicile sterilizate/castrate care prezinta un risc crescut de aparitie a Bolilor * Tractului Urinar Inferior, datorita unei formule echilibrate care reduce riscul formarii de calculi urinari.
* Ajuta la mentinerea unei greutati corporale ideale datorita unui echilibru exact intre proteine, carbohidrati si grasimi. Bogat in proteine (41%) si sarac in grasimi (12%)
* Contribuie la protectia impotriva placii dentare si a depunerilor de tartru datorita texturii crocante a buletelor.

 

Compozitie: Somon (20%),  gluten din faina de porumb, orez, proteina din carne deshidratata de pasare, porumb, proteina din ton deshidratat, fibre de grau, concentrat proteic de mazare, gluten din faina de grau, ou deshidratat, minerale, grasime animala, digest, drojdie

 

Cantitatea zilnice de hrana (aceste cantitati sunt orientative, deoarece nevoile zilnice de hrana pot varia in functie de individ; ajustati cantitatea de hrana pentru a mentine greutatea ideala a pisicii dumneavoastra)

Greutatea pisicii (kg)
Ratia zilnica de hrana (g/zi)
2 - 4 kg
30 - 55 g
4 - 6 kg
55 - 85 g
6 - 8 kg
85 - 110 g
  • Model: Mancare Uscata Pisici Adulte
  • Greutate: 1.5kg
  • Produs de: Pro Plan

Pentru mai multe informatii despre acest produs, vizitati pagina producatorului.