Purina Pro Plan Delicate Optirenal 10 kg

0 Comentarii(s)

233.99 Lei


Cantitate:

Purina Pro Plan Delicate este o hrana super premium, completa si echilibrata pentru pisici adulte de 1 - 7 ani, cu piele sensibila, sensibilitate gastrica sau apetit capricios.

 

Avantajele hranirii cu Pro Plan Delicate Optirenal:

* Contine OPTIRENAL®, care este o formula unica ce sustine sanatatea rinichilor.  OPTIRENAL®  este o combinatie realizata stiintific, de ingrediente ce includ aminoacizi, acizi grasi esentiali si antioxidanti.
* Intretine un sistem imunitar sanatos datorita nivelurilor inalte de vitamine antioxidante, inclusiv vitaminele C si E.
* Ajuta la imbunatatirea tolerantei alimentare  datorita numarului redus de surse de proteine, care limiteaza riscul aparitiei intolerantei alimentare.
* O reteta foarte gustoasa ce poate multumi chiar si cele mai mofturoase pisici, conceputa cu atentie din ingrediente de calitate superioara, inclusiv carne de curcan. Psica dumneavoastra va simti diferenta.
* Contribuie la protectia impotriva placii dentare si a depunerilor de tartru datorita texturii crocante a buletei si a mineralelor speciale a caror actiune este dovedit ca reduce  semnificativ depunerile de tartru.

Compozitie: Curcan (18%), orez, gluten din faina de porumb, concentrat protei de mazare, proteine din carne de curcan deshidratata, grasime animala, ou deshidratat, amidon de porumb, porumb, minerale, ulei de peste, digest, drojdie.

Cantitatea zilnice de hrana (aceste cantitati sunt orientative, deoarece nevoile zilnice de hrana pot varia in functie de individ; ajustati cantitatea de hrana pentru a mentine greutatea ideala a pisicii dumneavoastra)

Greutatea pisicii (kg)
Ratia zilnica de hrana (g/zi)
2 - 4 kg
30 - 60 g
4 - 6 kg
60 - 90 g
6 - 8 kg
90 - 115 g
  • Model: Mancare Uscata Pisici Adulte
  • Greutate: 10kg
  • Produs de: Pro Plan

Pentru mai multe informatii despre acest produs, vizitati pagina producatorului.